På eBits fokuserar vi på att hitta den bästa utvecklingselektroniken för priset.

Rasmine fra eBits

Rasmine

Kundservice

Hej och välkommen! Jag hoppas att du hittar det du letar efter och att du är nöjd med ditt köp! På daglig basis är det ett nöje för mig att packa dina beställningar och skicka dem till dig, snabbt och säkert. Jag grundade eBits.dk efter att ha varit medveten om ett växande intresse bland elektronikingenjörer och elektronikhobbyister för en dansk plattform för utvecklingsutrustning och kunskap inom elektronikutveckling.

Nikolaj fra eBits

Nicholas

Shopper

Godnatt! Jag är en köpare på eBits.dk, och är den som skriver våra produktbeskrivningar. Jag är också medgrundare till eBits.dk, och tanken bakom vingummibjörnarna som kommer som lite extra när du får dina varor från oss (det var så lite ;-)). Jag har en examen i elektronikingenjör från Aarhus Universitet och har sedan min tid som student skapat många hobby- och yrkesprojekt. Allt från hemmagjorda 3D-skrivare till LED-pingisväggar.

Kaloyan

webbdesigner

Kodnörd! Jag heter Kaloyan. Går för närvarande på termin 4 Multimediadesign. På väg att bli en front-end ninja. Under de följande månaderna kommer jag att hjälpa eBits i utvecklingen av deras B2B-plattform och webbsida, så att de kan dyka upp på den skandinaviska marknaden med stil!

Minrui

UX designer

Hej! Jag heter Minrui och är en UX-designer med fokus på att skapa användarvänliga digitala upplevelser. Jag tog examen från AAU med inriktning interaktionsdesign. Jag brinner för att designa användarvänligt UI, och ikoner och optimera användarupplevelsen. Under praktiken hoppas jag kunna utveckla min design- och kommunikationsförmåga, bidra till att skapa användarvänliga gränssnitt för Ebits och bli en bättre UX-designer.

Giovanna

webbdesigner

Ciao! Jag är Giovanna, praktikant på eBits. Jag är en multimediadesignstudent på fjärde terminen, med fokus på den stora världen av UX/UI. Min roll på eBits är att upptäcka dess autentiska identitet och få den att lysa särskiljning bland sina kamrater med designens verktyg och hemligheter.

namn

Multimediadesigner

Hej jag heter Mads! Jag är praktikant på Ebits, läser just nu på termin 4 som multimediadesigner. Jag brinner för att utveckla coola och funktionella front-end-lösningar. Jag är även med och skapar olika innehåll, som utvecklas genom research och marknadsanalyser.

Kontakta oss

Vi samarbetar med läroanstalter i större projekt och med att upphandla och sätta ihop riktade produkter med förnödenheter för studenterna att använda vid studiestart. Skriv till oss slutligen om du vill ha ett särskilt avtal, eller liknande.

Butiken drivs av mig och min man som har jobbat med elektronik i många år. Om du har några förslag, utmaningar eller önskemål, vänligen kontakta oss på kontakt@ebits.dk, eller via kontaktformuläret nedan.