På eBits fokuserar vi på att hitta den bästa utvecklingselektroniken för priset.

Rasmine fra eBits

Rasmine

Kundservice

Hej och välkommen! Jag hoppas att du hittar det du letar efter och att du är nöjd med ditt köp! På daglig basis är det ett nöje för mig att packa dina beställningar och skicka dem till dig, snabbt och säkert. Jag grundade eBits.dk efter att ha varit medveten om ett växande intresse bland elektronikingenjörer och elektronikhobbyister för en dansk plattform för utvecklingsutrustning och kunskap inom elektronikutveckling.

Nikolaj fra eBits

Nikolaj

Shopper

Hejsan! Jag är en köpare på eBits.se, och är den som skriver våra produktbeskrivningar. Jag är också medgrundare till eBits.se, och tanken bakom vingummibjörnarna som kommer som lite extra när du får dina varor från oss (det var så lite ;-)). Jag har en examen i elektronikingenjör från Aarhus Universitet och har sedan min tid som student skapat många hobby- och yrkesprojekt. Allt från hemmagjorda 3D-skrivare till LED-pingisväggar.

Jesper fra eBits

Jesper

Upphovsman

Hejsan! Jag hjälper till att skriva några av de artiklar, filmer och projekt som finns här på hemsidan. På sikt hoppas jag också att bli en daglig testare av gummibjörnarna vi lägger till i din beställning:) När jag inte skriver artiklar och gör projekt studerar jag elektronikteknik vid Aarhus Universitet. Vid sidan av studien gör jag även en hel del projekt i form av 3D-design och 3D-printning, konstruktion och programmering av drönare, RC-bilar och RC-båtar.

Frederik fra eBits

Frederik

Marknadschef

SoMe nörd / Frederik här. Du kanske har sett våra annonser och behöver investera i ny utrustning för ditt projekt. Om JA, då har jag gjort mitt jobb bra! Jag ser till att vi är synliga på relevanta SoMe-plattformar. Förutom att marknadsföra eBits.se går jag gymnasiet samtidigt som jag driver ett företag som oberoende marknadskonsult!

Christoffer fra eBits

Christoffer

Web developer (praktikant)

Hej allihopa! Jag heter Christoffer och går just nu sista terminen på multimediadesignexamen. Under de kommande veckorna kommer jag att hjälpa eBits att finjustera hemsidan så att den är redo att slå ut på den svenska marknaden. Dessutom måste jag hjälpa till att skapa kampanjer för både barn och företag. På fritiden gillar jag att vara kreativ - jag fotar med kameran och leker lite med elektronik - jag byggde nyligen ett eget tangentbord! :)

Agustin

webbutvecklare

Jag är Agustin och en multimediadesigner bestämde mig för att fokusera på frontend-utveckling och design. Hoppas på en bra och trevlig miljö att jobba med eBits och mina nya kollegor. För framtiden hoppas jag kunna dyka längre in i backend- och programmeringsspråk!

Anders

Ekonomi

Jag är finansekonomistudent med 20-årig bakgrund inom byggbranschen. Mina intressen är ekonomi såsom bokföring, budget & redovisning. Jag är ursprungligen utbildad snickare, byggnadsingenjör och brandman, men har valt ekonomi som ett nytt karriärsteg. I Ebits har jag min praktikplats och här måste jag jobba med ekonomin.

Nicholas

Backend-utvecklare

Datavetenskapsstudent, Nicolas här, och i min praktik här på ebits är det ett nöje att arbeta igenom programmeringsproblem och se till att den underliggande koden fungerar som (förhoppningsvis) förväntat. Under hela denna period hoppas jag kunna utveckla mina kodningsfärdigheter och bli en bättre programmerare, oavsett vad som krävs!

Kaloyan

webbdesigner

Kodnörd! Jag heter Kaloyan. Går för närvarande på termin 4 Multimediadesign. På väg att bli en front-end ninja. Under de följande månaderna kommer jag att hjälpa eBits i utvecklingen av deras B2B-plattform och webbsida, så att de kan dyka upp på den skandinaviska marknaden med stil!

Kontakta oss

Vi samarbetar med läroanstalter i större projekt och med att upphandla och sätta ihop riktade produkter med förnödenheter för studenterna att använda vid studiestart. Skriv till oss slutligen om du vill ha ett särskilt avtal, eller liknande.

Butiken drivs av mig och min man som har jobbat med elektronik i många år. Om du har några förslag, utmaningar eller önskemål, vänligen kontakta oss på kontakt@ebits.dk, eller via kontaktformuläret nedan.